2013-06-21 13:05:36• hírek • Szatmár.ro

Kapcsolódj ki és pihenj a Hotel Atlantisban!

A mentális felfrissülés új centruma, Hajdúszoboszló új gyöngyszeme, a Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference a gyógyfürdő, az Aqua Palace közvetlen közelségében épült.

A létesítmény stílusa modern, formabontó kialakítása és eleganciája új látványt, új színfoltot képvisel. A 8000 m2-es alapterületen fekvő hét szintes szálloda egész területe klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható hűtés és fűtés található, illetve vezetékes és WIFI internetezési lehetőség, a szálloda minden pontján elérhető.

A hotelben Superior egyágyas szobák, Superior kétágyas szobák, családok részére kialakított Lakosztályok és Luxuslakosztályok (saját jacuzzival) közül válogathatnak a vendégek.

A szálloda éttermében megtaláljuk a hagyományos hazai ételek, ételkülönlegességek és az atlantiszi szakácsművészet, ínyesmesterség íz-világát, az antik kor pompáját, hiszen a vezetőség küldetésének tekinti a kulináris élvezetek kultúrájának, főzési módszereinek, a terítésnek és felszolgálásnak folyamatos, művészi szintre emelését.

Azokat, akik úgy gondolják, hogy ismerős környezetben pihenni és kikapcsolódni megnyugtató érzés, illetve a megszokott minőség és színvonal biztonságérzetet ad, azokat törzsvendégprogram várja.

A közel 900 m2-es wellness részlegen mindenki megtalálja a számára kívánatos pihenést. A felülről természetes fénnyel megvilágított medencetérben úszó, gyógyvizes, gyermek és egy fény és élményelemekkel ellátott vízfelületek segítik a gyógyulást, az ellazulást. A medencetérből lépcsőn át kijuthatunk a kültéri medencéhez, amely körül a természetes napfürdőzéshez pihenő ágyak állnak rendelkezésre.

A szálloda szauna világában megtalálhatók a finnszauna, infraszauna, bioszauna, kabinjai között a gőzkabin, jégbarlang, sóbarlang, a masszázsszobák, a hangulatos pihenőtér. A wellness órákat különféle szauna szeánszok és masszázsok, az aquafitness programok teszik teljessé és harmonikussá.

A konferencia részlegen lehetőség nyílik nagyobb konferenciák lebonyolítására, de termei egyben alkalmasak kisebb tréningek, boardmeetingek, szűkebb körű üzleti tárgyalások lebonyolítására is.

A Hotel Atlantis három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, a szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles körével biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: